BORREL & VRIJMIBO

Compleet verzorgde BORREL of VRIJMIBO met live muziek & DJ  

De jaarlijkse bedrijfsborrel of elke vrijdag gezellig met z’n allen naar de VRIJMIBO met live muziek en een dj? Live muziek en een dj bij jullie op de zaak op in het plaatselijke café, wij zorgen voor de juiste stemming! Volume & repertoire worden aangepast aan de sfeer. In elk geval staat de muziek nooit te hard en zijn de nummers altijd herkenbaar. Ons entertainment voor jullie bedrijfsborrel is volledig verzorgd met geluid, licht & decoratie.

Wist u dat een bedrijfsborrel of vrijmibo op de zaak (of een plek waar u Arbo technisch gezien verantwoordelijk voor bent) WKR-proof is? De Werkkostenregeling bepaalt dat de kosten voor een feest op de eigen locatie niet ten laste komen van uw forfaitaire ruimte (zie ook: http://www.werkkostenregeling-wkr.nl/personeelsfeest-werkkostenregeling/).

Wij verzorgen de muziek voor uw bedrijfsborrel door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met u door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de catering.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Borrel of de VrijMiBo

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment.

Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Borrel of VrijMiBo

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes tijdens jullie borrel. Top 40, dance classics, feestnummers en cafékrakers, ze komen allemaal voorbij.

Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.

Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

BORREL & VRIJMIBO

met een THEMA

Wil je een borrel of VrijMiBo met live muziek & dj organiseren? Doe eens gek en boek één van onze themafeesten! We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.