HEEL HOLLAND FEEST

Compleet verzorgde HOLLANDSE AVOND met live muziek & DJ  

Heel Holland feest, de ultieme Hollandse Feestavond met zanger, dj en interactief entertainment. Met de juiste muziek & Hollandse Hits zorgen wij voor een oer Hollands feest! Naast de toppers van Nederlandse bodem kan de “Ik Hou van Holland” Quiz natuurlijk niet ontbreken. De winnaars gaan naar huis met echte Hollandse prijzen! Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie voor jullie Hollandse Feest. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen Hollandse feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Hollandse Themafeest

Onze zanger/entertainer zingt LIVE Hollandse muziek voor jong en ouder, meezingers en feestnummers. Doe Maar, De Dijk, Jan Smit en Marco Borsato, de beste hits van Nederlandse bodem, allemaal komen ze voorbij! Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd Hollands en LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Hollandse Themafeest

De DJ draait Hollandse Hits die passen bij de sfeer van het feest en wisselt af met de zanger/entertainer. De DJ en de zanger presenteren samen de “Ik hou van Holland Quiz” met echte Hollandse prijzen. Heel Holland Feest is een themafeest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

HEEL HOLLAND FEEST

Wil je een Hollandse Feestavond met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!