OPEN HUIS

Compleet verzorgde Housewarming met live muziek & DJ  

Een feestje bij jullie thuis vanwege jullie nieuwe huis? Onze muziek komt naar jullie toe! Lekkere muziek met onze dj afgewisseld met live muziek bij jullie Open Huis, Housewarming Party of Tuinfeest. Wij snappen dat het geen noodzaak is dat er gefeest moet worden en dat er gewoon lekker muziek moet zijn! Jullie gasten komen voor jullie nieuwe huis en doen samen met jullie een hapje en een drankje in de woonkamer, serre of in de tuin. Onze muziek is niet overheersend maar zorgt voor de juiste sfeer. Wij hebben al genoeg aan 1m2 voor onze apparatuur en onze live muzikant is zelf mobiel! Hij loopt tussen jullie gasten en zingt de meest uitéénlopende nummers terwijl jullie lekker borrelen en bijkletsen. Onze opbouw bestaat uit een rustige ontvangst en lekkere dansmuziek als de situatie daar om vraagt. Alles is mogelijk en natuurlijk nemen we vooraf jullie wensen door en kijken we altijd naar de aanwezige gasten op jullie feest!

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij jullie Open Huis Feest

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij jullie housewarming of tuinfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes tijdens jullie feest. Top 40, dance classics, feestnummers en cafékrakers, ze komen allemaal voorbij.

Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een open huis, housewaring of tuinfeest met live muziek & dj organiseren? Doe eens gek en boek één van onze themafeesten! We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.