WINTER WONDERLAND

Compleet verzorgd WINTER WONDERLAND met live muziek & DJ  

Bij ons themafeest Winter Wonderland met live muziek & dj kun je tijdens het feesten toch het hoofd koel houden. Een sprookjesachtige setting zorgt voor de ultieme beleving van de laatste dagen van het jaar. Onze decoratie zorgt voor het Ware Winter Wonderland gevoel. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen Winter Wonderland feestavonden door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Winter Wonderland

Onze zanger/entertainer zingt LIVE mooie warme muziek die past bij de sfeer van het feest. De muzikant loopt tussen de gasten door en brengt heerlijk winterse nummers. Nederlands- en Engelstalige hits en mooie kerstnummers worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Winter Wonderland

De DJ draait muziek voor jong en ouder die past bij een winterse avond en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete winterse hits aanvragen bij de dj. De muziek loopt naadloos in elkaar over en er zijn geen hinderlijke pauzes of volumeverschillen.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

WINTER WONDERLAND

Wil je een Winter Wonderland feest met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een sfeervolle feestavond te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema of kerst vieren met onze Foute Kerstparty? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!