VERENIGINGSFEEST

Compleet verzorgde Verenigingsfeest met live muziek & DJ  

Wij hebben al heel wat feesten voor verenigingen mogen verzorgen en dat doen we graag!  Voetbalverenigingen/sportclubs, carnavalsverenigingen, studentenverenigingen en winkeliersverenigingen geven minimaal één feest per jaar in verband met de afsluiting van het seizoen, een wisseling van het bestuur of een jubileumfeest en daar hebben wij al heel vaak het entertainment voor mogen verzorgen met onze combinatie van dj met live muziek. Natuurlijk kennen we ook nog het zogenaamde vrijwilligersfeest, waar alle vrijwilligers van de vereniging bedankt worden voor hun inzet met een knallende feestavond. Wij weten als geen ander dat jullie vereniging bestaat uit leden met verschillende muzikale voorkeuren: Nederlandstalig, rock, pop, reggae, top 40 en disco zullen zeker niet ontbreken op het feest voor jullie vereniging. Onze draadloze microfoon kan gebruikt worden voor een woordje van de voorzitter en wij zorgen natuurlijk dat we het clublied van jullie sportclub hebben! Gaan jullie nog een hapje eten tijdens het feest? Goed idee en wij zorgen dat de muziek een tandje zachter gaat zodat de karbonade niet van jullie bord vliegt! Onze werkwijze met muziek van de  dj en live muziek zorgt voor een originele en unieke invulling van het entertainment voor jullie feest. Er is in elk geval voor iedereen wat! De sfeer van live muziek, maar ook de mogelijkheid om lekker plaatjes aan te vragen bij de dj.

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij jullie verenigingsfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment.

Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij jullie verenigingsfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes tijdens jullie feest. Top 40, dance classics, feestnummers en cafékrakers, ze komen allemaal voorbij.

Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.

Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een verenigingsfeest met live muziek & dj organiseren? Doe eens gek en boek één van onze themafeesten! We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.