Bruiloftsfeest

Compleet verzorgd Bruiloftsfeest met DJ & Live Muziek  

Wij verzorgen graag de muziek voor jullie bruiloft zonder dat jullie hoeven te kiezen voor een dj of live muziek. Ons entertainment is namelijk altijd compleet verzorgd met dj en live muziek! De muziek wordt persoonlijk op jullie afgestemd en zorgt voor een unieke sfeer met live muziek die wordt afgewisseld door muziek van de dj. Wij zorgen er graag voor dat alle gasten op jullie feest lekker kunnen dansen en muziek te horen krijgen die zij ook leuk vinden. Muziek voor jullie familie, vrienden, collega’s, buren, kennissen: zo breed mogelijk, live gespeeld of gedraaid door de dj, voor elk wat wils! Vooraf bespreken we jullie wensen en geven we graag advies over muziek bij de openingsdans of keuzes voor een mooi slotlied.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

De DJ voor jullie Bruiloft

Onze dj voor jullie bruiloftsfeest draait jullie keuze! Vooraf bespreken we jullie wensen en alles is mogelijk. Top 40, salsa, disco, soul, rock of rock & roll, alles in overleg met jullie. De dj wisselt af met de live muziek en samen zorgen zij voor een sfeervolle opbouw zonder storende pauzes of hinderlijke volumeverschillen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits.
Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

Live Muziek met gitaar voor jullie Bruiloftsfeest

Onze zanger/gitarist ontvangst jullie gasten met live muziek op de gitaar. Hij helpt bij het begeleiden van stukjes en wisselt af met de dj. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse nummers. Elk optreden is uniek en hij bespreekt vooraf met jullie de muzikale rode draad. Onze gitarist speelt live terwijl er een muziekband meeloopt met de drums, toetsen en backing vocals.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMABRUILOFT

Willen jullie een bruiloft met een thema of een kleurenthema? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om van jullie bruiloft een uniek feest te maken! Kijk eens bij onze themafeesten of onze themabruiloften.