25 JAAR GETROUWD

Zilveren bruiloft met DJ & Live Muziek

Zijn jullie bijna 25 getrouwd en hebben jullie plannen voor een feest met muziek voor jullie zilveren huwelijk? Dat is een hele prestatie en een goede reden voor een feestje! Wij verzorgen  graag de muziek bij jullie feest met onze dj en met live muziek. De muziek die wij brengen op jullie feest hangen af van jullie keuze en de sfeer op het feest en is altijd een afwisseling tussen de liedjes van de zanger/gitarist en de plaatjes die worden gedraaid door de DJ. De liedjes die wij draaien of live spelen hangen af van jullie keuze en de sfeer op het feest, maar is bovenal herkenbaar voor iedereen.. Natuurlijk gaan we niet van de hak op tak van en mooie ballad naar een stevig nummer. Maar alles is mogelijk, jullie keuze met onze muziek. En natuurlijk kunnen jullie gewoon de openingsdans van 25 jaar geleden nog eens overdoen… Onze werkwijze met muziek van de dj en live muziek zorgt voor een originele en unieke invulling van het entertainment voor jullie feest. Er is in elk geval voor iedereen wat! De sfeer van live muziek, maar ook de mogelijkheid om lekker plaatjes aan te vragen bij de dj. Wij zijn er voor jullie en voor de gasten en brengen muziek voor jong en oud. De nadruk ligt op gezelligheid en het geluidsvolume neemt nooit de overhand. Er kan dus altijd gewoon met elkaar gekletst worden!

Licht & Geluid tijdens jullie 25 jarig huwelijksfeest

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij jullie zilveren huwelijksfeest

De DJ draait verzoekjes van jullie gasten en draait het juiste plaatje op het juiste moment tijdens jullie zilveren huwelijksfeest. Alle stijlen komen voorbij omdat bij de meeste huwelijksfeesten verschillende gasten zijn: familie, buren, collega’s, vrienden, zo veel mensen, zoveel wensen! De DJ wisselt af met onze live muzikant en samen zorgen zij voor uniek feest.
Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij jullie 25 jarig huwelijksfeest

Voordat jullie gasten arriveren, zetten wij alles klaar en zodra de eerste gasten binnenkomen ontvangt zanger/gitarist ze met mooie liedjes op de gitaar. De muzikant speelt live gitaar en zingt daarbij de meest uitéénlopende genres: Goud van Oud, Top 40, Disco, Rock & Rock & Roll en dat in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Hij kijkt naar de aanwezige gasten, past zich moeiteloos aan en bouwt de sfeer op.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele D&B geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Willen jullie een feest met een thema of een kleurenthema? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om van jullie 25 jarig huwelijk een uniek feest te maken! Kijk eens bij onze themafeesten voor meer informatie.