BURLESQUE

Compleet verzorgde Burlesque Feest met livemuziek & DJ  


Doe eens gek en organiseer je eigen Burlesque of Moulin Rouge feest want een beetje stout is niet fout! Ga terug naar 1900 en stap in het nachtleven van Parijs! Getooid met veren en hoeden betreden jullie de Moulin Rouge. Vrienden en kennissen zijn onherkenbaar door hun extravagante verschijning. De directeur verschijnt in kostuum met hoed en brengt opzwepende livemuziek. Hij wisselt af met de dj van de Moulin Rouge die de beste hits uit de roerige jaren ’20 en van nu draait.

De zaal is aangekleed in de stijl van één van de meest excentrieke nachtclubs van Parijs, de Moulin Rouge.
Natuurlijk mogen jullie zelf kiezen hoe jullie deze avond gekleed gaan en ook de locatie en de catering zijn jullie keuze! Maar entertainment is onze zaak: wij bieden een compleet entertainmentpakket met livemuziek, dj, decoratie, geluidsinstallatie en verlichting. Vooraf bespreken met al jullie muzikale wensen en zijn we gebrand op een optimale samenwerking met de locatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

tijdens jullie BURLESQUE FEEST 

Onze zanger/entertainer zingt LIVE opzwepende muziek voor jong en ouder die passen bij de sfeer. Uiteraard komen de nummers van de raoring 20’s tot nu allemaal langs. Dans de hele avond op de heerlijkste hits.

Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

tijdens jullie BURLESQUE FEEST

De DJ draait de beste hits. Van de Can Can uit de Moulin Rouge tijd tot de beste hits van nu. De dj wisselt af met de zanger en samen presenteren zij de Moulin Rouge Quiz.  

Onze Burlesque Party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

BURLESQUE PARTY

Wil je een BURLESQUE FEEST met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken.

Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!