12.5 jaar Getrouwd

Koperen Bruiloft met DJ & Live Muziek  

Wanneer jullie bijna 12.5 jaar getrouwd zijn en plannen hebben voor een feest met muziek voor jullie koperen huwelijk dan zijn jullie bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen graag de muziek bij jullie feest met muziek onze dj en met live muziek van onze zanger/gitarist. De muziek die wij brengen op jullie feest hangen af van jullie keuze en de sfeer op het feest en is altijd een afwisseling tussen de liedjes van de zanger/gitarist en de plaatjes die worden gedraaid door de DJ. Natuurlijk gaan we niet van de hak op tak van en mooie ballad naar een stevig nummer. Maar alles is mogelijk, jullie keuze met onze muziek. En natuurlijk kunnen jullie gewoon de openingsdans van 12.5 jaar geleden nog eens overdoen… Onze werkwijze met dj en live muziek zorgt voor een originele en unieke beleving van jullie feest. Er is immers voor elk wat wils! De sfeer van live muziek, maar ook de mogelijkheid om lekker plaatjes aan te vragen bij de dj. Wij zijn er voor jullie en voor de gasten en brengen muziek voor jong en oud.

Licht & Geluid tijdens jullie 12.5 jarig huwelijksfeest

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

op jullie 12.5 jarig huwelijksfeest

Onze allround DJ kent alle muziekstijlen en draait alles aan elkaar om van jullie 12.5 jarig huwelijk een uniek feest te maken. De DJ wisselt af met onze live muzikant en samen zorgen zij voor een goede overgang zonder pauzes of hinderlijke volumeverschillen. Vooraf bepalen we met jullie de muzikale rode draad en iedereen kan natuurlijk ook zijn of haar verzoekje doen bij onze dj.
Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

op jullie koperen bruiloft

De muzikant speelt live gitaar en zingt daarbij de meest uitéénlopende genres: Goud van Oud, Top 40, Disco, Rock & Rock & Roll. Romantische muziek wordt afgewisseld met dansmuziek en iedereen kan met elkaar praten zonder dat de muziek hindert. De zanger/gitarist kijkt naar de aanwezige gasten en bouwt de sfeer op: rustige muziek bij binnenkomst en lekkere dansmuziek als de koffie van tafel is!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele D&B geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Willen jullie een feest met een thema of een kleurenthema? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om van jullie 12.5 jarig huwelijk een uniek feest te maken! Kijk eens bij onze themafeesten voor meer informatie.