TROPICAL TIMES

Compleet verzorgd TROPICAL TIMES met live muziek & DJ  

Het ideale feest met live muziek & dj voor in de zomer en de winter. Onze decoratie met palmbomen en surfboards zorgt voor het ware tropische eiland gevoel. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen Beach Party’s door heel Nederland en in het buitenland. Buiten op het terras, binnen in het strandpaviljoen of op een eigen locatie? Alles is mogelijk! Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Tropische feestavond

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende Europese zomerse muziek voor jong en ouder, altijd passend bij de sfeer. Al is het buiten nog zo koud, onze muzikant brengt met zijn warme klanken de zomer naar je toe! Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Tropische Feestavond

Salsa & Merenque en andere tropische klanken komen uit de speakers van de dj. De DJ wisselt af met de zanger/entertainer en samen presenteren zij de tropische kennisquiz. Natuurlijk kan iedereen ook zijn/haar favoriete zomerse plaat aanvragen! Onze Beach Party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

TROPICAL TIMES

Wil je een Tropische Feestavond met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!