Flower Power Party

Compleet verzorgde FLOWER POWER PARTY met live muziek & DJ  

Ga terug naar het Flower Power tijdperk met ons Hippie Feest met Live muziek & dj. Trek je bloemetjes jurk en plateauzolen maar weer aan en geniet van geniet van de flower power muziek! Onze decoratie en muziek zorgen voor het ware hippie gevoel. Don’t worry, be HIPPIE! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen Flower Power Feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het FLOWER POWER FEEST

Onze zanger/entertainer zingt LIVE muziek uit de sixties & seventies voor jong en ouder die passen bij de sfeer. Uiteraard gaan alle nummer over Love, Peace & Happiness en voel je vooral vrij om mee te zingen en te dansen. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het FLOWER POWER FEEST

De DJ draait de lekkerste hits uit het hippie tijdperk en wisselt af met de zanger en samen presenteren zij de Hippie Quiz.(her)Beleef Woodstock met Sly & the Family Stone, CCR, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane en vraag je favoriete hippie liedje aan. Onze Flower Power Party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

FLOWER POWER PARTY

Wil je een FLOWER POWER PARTY met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!