WEEKENDQUIZ

Compleet verzorgde WEEKENDQUIZ met live muziek & DJ  

Humor en entertainment met live muziek en dj zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een volledig verzorgd programma met geluid, licht en decoratie neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Weekendquiz

Onze zanger/entertainer zingt LIVE muziek voor jong en ouder, meezingers en feestnummers, Nederlands- en Engelstalig. De zanger weet precies de juiste snaar te raken voor een ouderwets gezellige avond. Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Weekendquiz

De DJ draait alles stijlen en soorten muziek die passen bij de sfeer van het feest en wisselt af met de zanger/entertainer. De DJ en de zanger presenteren samen de onderdelen van de WEEKENDQUIZ. Onze WEEKENDQUIZ is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

WEEKENDQUIZ

Wil je een weekendquiz themafeest met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!