OPENINGSFEEST

Compleet verzorgd OPENINGSFEEST met live muziek & DJ  

Een nieuw pand of een tweede vestiging? Een geslaagde verbouwing? Dat moet gevoerd worden met een openingsfeest! Een feest voor het personeel, klanten, familie? Dat zijn veel verschillende muzieksmaken bij elkaar…Met ons entertainment met live muziek en dj is er muziek voor iedereen. Volume & repertoire worden aangepast aan de sfeer. In elk geval staat de muziek nooit te hard en zijn de nummers altijd herkenbaar. Ons entertainment voor uw jubileumfeest is volledig verzorgd met geluid, licht & decoratie. Wist u dat een Jubileumfeest op het eigen bedrijf (of een plek waar u Arbo technisch gezien verantwoordelijk voor bent) WKR-proof is? De Werkkostenregeling bepaalt dat de kosten voor een feest op de eigen locatie niet ten laste komen van uw forfaitaire ruimte (zie ook: http://www.werkkostenregeling-wkr.nl/personeelsfeest-werkkostenregeling/). Wij verzorgen het feest voor de opening van uw zaak door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met u door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de catering.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het openingsfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en ontvangt uw gasten bij de opening van uw bedrijf, winkel of locatie op gepaste wijze met mooie liedjes. Hij zingt en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer van het openingsfeest en wisselt af met de dj.
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het openingsfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers. De dj draait nummers die passen bij de sfeer van de receptie en heeft alle genres in huis. Natuurlijk kunnen de gasten ook hun favoriete nummer aanvragen bij de dj.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

OPENINGSFEEST

Naast openingsfeesten voor bedrijven verzorgen wij ook feesten als u een nieuw huis heeft, een zogenaamde housewarming party. Altijd volledig verzorgd met geluid & licht en live muziek met een dj! Openingsfeest met een thema? Kijk ook eens bij onze themafeesten!