CARNAVAL

Carnaval met Live Muziek & DJ 

Bij de verkiezing van de Raad van Elf, de benoeming en verkiezing van de nieuwe Prins en Prinses en natuurlijk de tijdens carnaval zelf mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Muziek tijdens de carnaval is onontbeerlijk en moet zorgen voor de juiste sfeer! Wij leveren al vele jaren onze muzikale bijdrage aan menige carnavalsvereniging. Van Waaienburg tot Oeteldonk en bij Hoevelaken linksaf, al onze prijzen zijn inclusief reiskosten! Met onze combinatie van live muziek met een dj kunnen we alle kanten op! Natuurlijk komen de carnavalsklassiekers voorbij, maar met die klassiekers red je het niet meer tijdens de hedendaagse carnaval…Onze ervaring heeft geleerd dat een live artiest de menigte goed kan opzwepen en de combinatie met een dj zorgt ervoor dat ook alle plaatselijke hits ook gewoon voorbij komen! Elke carnavalsvereniging heeft weer andere muzikale “must haves” die niet mogen ontbreken tijdens de carnaval. Juist de combinatie van live muziek met een dj zorgt voor onbegrensde mogelijkheden en die muzikale afwisseling die hoort bij dit prachtige feest!

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<200 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Carnaval

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Carnaval

De DJ draait feestmuziek voor jong en ouder en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits en kent alle muziekstijlen. Top 40, disco, dance, Nederpop, classics, soul, rock of rock & roll, alles is mogelijk!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Carnavalsfeest met Live Muziek, DJ en entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie voor een geslaagde carnaval. Carnaval vieren met een thema? We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.