ZOMERFEEST

Compleet verzorgd ZOMERFEEST met live muziek & DJ  

Bouwvakborrel of een zomerse barbecue op de zaak met live muziek en een dj? Lekker met z’n allen uitwaaien bij een strandpaviljoen met zomerse muziek? Met ons entertainment met live muziek en dj is er muziek voor iedereen. Volume & repertoire worden aangepast aan de sfeer. In elk geval staat de muziek nooit te hard en zijn de nummers altijd herkenbaar. Ons entertainment voor uw zomerfeest is volledig verzorgd met geluid, licht & decoratie. Wist u dat een feest op het eigen bedrijf (of een plek waar u Arbo technisch gezien verantwoordelijk voor bent) WKR-proof is? De Werkkostenregeling bepaalt dat de kosten voor een feest op de eigen locatie niet ten laste komen van uw forfaitaire ruimte (zie ook: http://www.werkkostenregeling-wkr.nl/personeelsfeest-werkkostenregeling/). Wij verzorgen de muziek voor uw zomerfeest door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met u door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de catering.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Zomerfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en ontvangt de gasten op uw zomerfeest op gepaste wijze met mooie zonnige nummers. Verder zingt en speelt hij Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer van het feest en wisselt af met de dj.
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Zomerfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. De zomerhits worden afgewisseld met top 40, dance classics en feestnummers.

Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.

Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

ZOMERFEEST

Een openbaar zomerfeest organiseren?

Een zomerfeest met live muziek en dj in uw café of voor jullie dorpsfeest? Kijk ook eens bij dorpsfeest of café.
Een feest met een zonnig thema organiseren? Kijk eens bij ons Tropische Themafeest!

Op zoek naar het zonnetje in huis? Wij komen naar u toe deze zomer!