THEMABRUILOFT

Unieke Themabruiloft of een Feest met een kleurenthema  

Hebben jullie Guilty Pleasures? Zijn jullie hippies of helemaal weg van Elvis? Kies dan een bruiloft met een thema. Naast onze 15 thema’s kunnen jullie zelf ook een thema aan ons voorleggen zoals een kleurenthema of een landenthema want met onze formule hebben we muziek voor elk thema. Het thema bepaalt de muzikale rode draad en wij wisselen af met muziek die past bij de sfeer en de situatie. Bij ons is elk feest uniek en er is altijd live muziek en een dj! Voor jullie bruiloftsfeest hoeven jullie dus niet te kiezen voor een dj of live muziek. Onze dj draait alles wat jullie en jullie gasten willen. De live muziek zorgt voor extra sfeer en net dat beetje extra wat een dj alleen niet kan brengen. De dj en de live muzikant zorgen ervoor dat zij hun kleding aanpassen aan het door jullie gekozen thema, net zoals jullie en de gasten natuurlijk.

Licht & Geluid tijdens jullie themabruiloft

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij jullie themabruiloft 

Onze dj voor jullie thema bruiloftsfeest draait jullie keuze die past bij het thema! Vooraf bespreken we jullie wensen en alles is mogelijk. Het thema bepaalt de rode draad maar het moet natuurlijk niet ééntonig worden. Top 40, salsa, disco, soul, hakkuh, rock of rock & roll, alles in overleg met jullie. De dj wisselt af met de muzikant en samen zorgen zij voor een sfeervolle opbouw en een onvergetelijk feest.
Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij jullie themabruiloft 

Onze zanger/gitarist ontvangst jullie gasten met mooie live liedjes op de gitaar. Hij helpt bij het begeleiden van stukjes en wisselt af met de dj. De nummers worden zorgvuldig gekozen en passen in het door jullie gekozen thema. Onze gitarist speelt live terwijl er een muziekband meeloopt met de drums, toetsen en backing vocals. Deze formule is flexibel in repertoire, geluidsvolume en kleding.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMABRUILOFT

Willen jullie een feest met een thema of een kleurenthema? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om van jullie bruiloft een uniek feest te maken! Willen jullie een flower power bruiloft, een sprookjesachtig winters huwelijksfeest, een uniek strandfeest of een tropische themabruiloft, een bruiloft in 60’s stijl met een rock & roll thema of hebben jullie zelf leuk een idee? Neem contact met ons op en kijk ook eens bij onze 15 themafeesten.