ROCK AROUND THE CLOCK

Compleet verzorgd ROCK AROUND THE CLOCK themafeest met live muziek & DJ  

Mannen, dit kan niet moeilijk zijn. Vet in je haar en dansen maar! De dames hebben het iets moeilijker met de petticoat-rok, maar de mannen leiden de dans. Elvis, The Beatles, Buddy Holly en natuurlijk niet te vergeten Bill Haley, muziek die nooit meer vergeten wordt. Ons Rock & Roll feest is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Rock & Roll Feestavond

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende Engelse en Hollandse rock & roll nummers van Elvis, Bill Haley, Peter Koelwijn e.v.a. De muzikant loopt tussen de gasten en brengt de beste hits uit de 60’s. Natuurlijk kan iedereen ook zijn/haar favoriet uit een ander tijdperk aanvragen! Alle hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Rock & Roll Feestavond

De Rock & Roll DJ wisselt af met de zanger/entertainer en draait alles om jullie aan het twisten te krijgen. De Jive of de boegiewoegie dansen? Op de 60’s feestavond komt alles voorbij. Rock Around the Clock tijdens dit avondvullende themafeest zonder pauzes en hinderlijke volumeverschillen tussen Live & DJ. Wij geven dansgarantie!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

ROCK AROUND THE CLOCK

Wil je een ROCK & ROLL Feest met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!