FESTIVAL FEEST

Compleet verzorgd Festival Feest met livemuziek & DJ  

Altijd al eens jullie eigen festival willen organiseren? Dit is jullie kans! Wij bieden een compleet entertainmentpakket voor jullie eigen festival. Livemuziek, dj en onze originele festival decoratie maken het helemaal af. Betaalbaar, origineel en entertainment voor jong en oud en gehoorbescherming is niet nodig. Wij zorgen voor een goede spreiding van ons geluid dat niet keihard uit één richting komt. Laten we immers niet vergeten dat het bij de echte festivals gaat om LOVE, PEACE & MUSIC!

Ons Festival thema is geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, dorpsfeesten en/of verenigingsfeesten. Wij komen door heel Nederland en ver daarbuiten en zijn niet gebonden aan een locatie. Jullie mogen dus zelf zorgen voor de feesttent en de drank en wij verzorgen jullie complete entertainmentprogramma inclusief professionele geluids- en lichtinstallatie. Vooraf bespreken we al jullie muzikale wensen en maken we duidelijke afspraken over het geluidsvolume en begin- en eindtijd. Jullie eigen festival wordt er één zonder verrassingen achteraf!

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

op jullie FESTIVAL FEEST

Onze zanger/entertainer zingt LIVE de beste festival hits voor jong en ouder die passen bij de sfeer. Geniet van de ongedwongen festival sfeer terwijl je luistert naar de muziek of lekker meezingt of danst op de meest gezellige festival tunes!

Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

op jullie FESTIVAL FEEST

De DJ draait gezellige festival muziek. Hou je van Pinkpop, lowlands of liever Awekenings of Mysteryland? De dj kan alles draaien. De dj wisselt af met de zanger en samen presenteren zij de festival quiz. Geniet van het heerlijke festivalgevoel! 

Ons Festival Feest is een feest vol muziek, interactie & entertainment.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

FESTIVAL FEEST

Wil je een FESTIVAL FEEST met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken.

Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!