KERST

Kerst met live muziek & DJ  

Een kerstfeest zonder muziek kunnen wij ons niet voorstellen, u wel? Maar eigenlijk willen jullie een live muzikant die sfeer en gezelligheid brengt en een dj voor het betere danswerk. En ook niet teveel gedoe met twee verschillende geluidsinstallaties…U heeft goed gezocht en bent op de juiste website beland bij de specialist voor entertainment met een dj èn live muziek! Wij verzorgen al jaren de muziek voor kerstborrels, kerstrecepties en feesten met het thema Kerst of Winter Wonderland. Alle kersthits van Wham, Chris Rea, Elvis, Michael Bublé, Slade e.v.a. komen voorbij. We bouwen de avond mooi op met deze kerstnummers en gaan voor niets minder dan een volle dansvloer omdat er ook gefeest moet worden aan het eind van het jaar. Dus ook top 40, disco, soul, rock & roll worden afgewisseld met de kerstknallers. Onze live zanger/gitarist kan jullie gasten ontvangen bij de entree en de kerst stemming erin brengen. Nummers als White Christmas, Winter Wonderland, Let it snow en Santa Claus is coming to town worden afgewisseld met moderne romantische nummers. Hij wisselt af met de dj en samen bouwen zij de avond op naar een feest vol dans, romantiek en gezelligheid. Wij werken zowel op kerstavond, 1e ls 2e kerstdag want dit zijn voor ons de mooiste dagen van het jaar om entertainment te verzorgen!

Licht & Geluid

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Kerstfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en ontvangt de gasten tijdens het kerstfeest op gepaste wijze met mooie kerstliedjes. Verder zingt en speelt hij Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer van het kerstfeest en wisselt af met de dj.
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Kerstfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. De kersthits worden afgewisseld met top 40, dance classics en feestnummers. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

KERSTFEEST

Wilt u deze kerst op sjiek? Dan hebben wij ons themafeest Winter Wonderland! Tijdens het Winter Wonderland themafeest verzorgen wij de muziek, het entertainment en de decoratie voor jullie feestavond. Een winters feest met Live muziek en dj in een sprookjesachtige setting volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie.