OUD & NIEUW

Oud & Nieuw met live muziek & DJ  

Wat is er mooier dan het nieuwe jaar ingaan met lekkere live muziek en een goede dj? Wij zorgen ervoor dat jullie een knalfeest krijgen waar jullie de eerste maand van het nieuwe jaar op kunnen teren….Natuurlijk draait de dj om middernacht Happy New Year van Abba en natuurlijk komt Newyearsday van U2 ook nog langs, maar we gaan vooral lekkere knalnummers laten horen! Willen jullie al muziek voordat het Nieuwjaar daar is of pas vanaf de Jaarwisseling? Of allebei? We kunnen de avond rustig opbouwen met lekkere live muziek tijdens het oliebollen eten en na het vuurwerk de dj laten knallen. We kijken naar jullie gasten en zorgen ervoor dat iedereen de muziek te horen krijgt waar hij/zij het nieuwe jaar graag mee wil ingaan. Disco, soul, pop, rock, R&B, reggae, salsa, Nederlandstalig, blues..: Met de combinatie van live muziek met een dj is alles mogelijk. Onze dj en de live gitarist wisselen elkaar af zonder hinderlijke pauzes of storende volume verschillen. Wat de live muzikant niet kan spelen, kan de dj draaien! Door deze combinatie krijgen jullie de juiste sfeer voor jullie Oudejaarsnacht met live muziek en plaatjes aanvragen bij de dj met een onbegrensd repertoire! Geluid & Licht Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<200 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het nieuwjaarsfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

met de jaarwisseling

De DJ draait feestmuziek passend bij de sfeer en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits en kent alle muziekstijlen. Top 40, disco, dance, Nederpop, classics, soul, rock of rock & roll, alles is mogelijk!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je oud en nieuw vieren met Live Muziek, DJ en entertainment ? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een geslaagd feest te maken. De jaarwisseling vieren met een themafeest? We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.