HORECA

Feest in het café, de kroeg, een restaurant of feestzaal met live muziek & DJ  

Onze combinatie van live muziek met een dj is ook zeer geschikt voor openbare feesten in een café, restaurant of andere horecagelegenheid. Wij komen graag naar jullie stad of dorp voor de kermis of de feestweek met onze compleet verzorgde entertainment met live gitarist en live dj. Wij zorgen voor de juiste sfeer die live muziek met zich meebrengt en de nostalgie van een plaatje aanvragen bij onze dj. Geen muziekstijl is ons vreemd en voorop staat dat wij zorgen voor een feest voor alles gasten die gezellig aan het stappen zijn! Wij zorgen zelf voor onze eigen geluids- en lichtinstallatie en maken gebruik van jullie podium of we staan gewoon op ooghoogte met jullie gasten. Wij verzorgen avondvullend entertainment zonder dat jullie zelf iets hoeven te regelen: jullie de drank, wij de muziek! Al onze prijzen zijn inclusief reiskosten (behalve het buitenland en de Waddeneilanden) en wij versturen altijd een bevestiging voorafgaand aan het optreden zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

in de Horeca

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

in de Horeca

De DJ draait feestmuziek voor jong en ouder en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits en kent alle muziekstijlen. Top 40, disco, dance, Nederpop, classics, soul, rock of rock & roll, alles is mogelijk!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een feest met live muziek & dj organiseren? Doe eens gek en boek één van onze themafeesten of organiseer een pubquiz! We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek, dj en entertainment volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.