KERSTFEEST

Compleet verzorgd KERSTFEEST met live muziek & DJ  

Kerstfeest vieren met uw personeel en partners? Goede gesprekken over het afgelopen jaar, plannen maken voor het nieuwe jaar en feesten! Een kerstfeest met personeel, klanten, familie? Dat zijn veel verschillende muzieksmaken bij elkaar…Met ons entertainment met live muziek en dj is er muziek voor iedereen. Volume & repertoire worden aangepast aan de sfeer. De muziek staat nooit te hard en zijn de nummers altijd herkenbaar. Ons entertainment voor uw feest is volledig verzorgd met geluid, licht & decoratie. Wist u dat een kerstfeest op het eigen bedrijf (of een plek waar u Arbo technisch gezien verantwoordelijk voor bent) WKR-proof is? De Werkkostenregeling bepaalt dat de kosten voor een feest op de eigen locatie niet ten laste komen van uw forfaitaire ruimte (zie ook: http://www.werkkostenregeling-wkr.nl/personeelsfeest-werkkostenregeling/). Wij verzorgen de muziek voor uw kerstfeest door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met u door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de catering.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Kerstfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en ontvangt de gasten tijdens het kerstfeest op gepaste wijze met mooie kerstliedjes.

Verder zingt en speelt hij Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer van het kerstfeest en wisselt af met de dj.

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Kerstfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. De kersthits worden afgewisseld met top 40, dance classics en feestnummers. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

KERSTFEEST

Wilt u deze kerst op sjiek? Dan hebben wij ons themafeest Winter Wonderland! Tijdens het Winter Wonderland themafeest verzorgen wij de muziek, het entertainment en de decoratie voor jullie feestavond. Een winters feest met Live muziek en dj in een sprookjesachtige setting volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie.