50 jaar Getrouwd

Gouden bruiloft met DJ & Live Muziek  

Zullen we samen een feest maken van jullie Gouden Huwelijksfeest met onze dj met live muziek? Daar gaan we voor! Petje af voor deze prestatie die een goed feestje verdient met herkenbare muziek voor jong en ouder. We bouwen de sfeer op waarbij onze dj afwisselt met onze zanger/gitarist. Op deze manier kunnen we elke sfeer neerzetten en is er voor iedereen wat! Lekkere Rock & Roll en Evergreens uit jullie tijd, maar ook muziek voor de kinderen en de kleinkinderen. We bespreken vooraf uitgebreid jullie wensen en bepalen zo de muzikale rode draad voor jullie feest. Een openingsdans, liedjes die voor jullie belangrijk zijn of een mooi slotlied aan het eind van het feest? Het kan allemaal en jullie bepalen zelf we dat gaan doen! Jullie eigen ideeën zijn welkom en we zijn altijd bereid om mee te denken. Onze muziek zal nooit de overhand hebben! Jullie kunnen altijd praten met familie, vrienden, buren en kennissen. Onze opbouw zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij iedereen zelf de keuze maakt of hij/zij een dansje gaat wagen of lekker gaat praten met vrienden, familie en kennissen. Natuurlijk kijken we heel goed naar de aanwezige gasten en springen in op elk moment zonder daarbij overheersend te zijn qua volume. Wij zijn er voor jullie en voor de gasten en dragen graag ons steentje bij aan een geslaagd feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Licht & Geluid tijdens jullie 50 jarig huwelijksfeest

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij jullie 50 jarig huwelijksfeest

Onze DJ draait echt van alles en altijd op het juiste moment tijdens jullie Gouden Huwelijksfeest. De DJ wisselt af met onze live muzikant en regelt zijn geluid zodat het overal goed en aangenaam klinkt. Samen zorgen zij voor een goede overgang tussen de muziek zonder pauzes of hinderlijke volumeverschillen. De DJ heeft eigen apparatuur en heeft een onuitputtelijk repertoire.
Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij jullie gouden huwelijksfeest

Als de eerste gasten binnenkomen ontvangt onze zanger/gitarist ze met mooie liedjes op de gitaar. Rustige muziek bij binnenkomst en lekkere dansmuziek als situatie daar om vraagt. Herkenbare liedjes, meezingers, dansnummers, feestnummers. De zanger heeft nooit een vast repertoire en kiest zijn nummers ter plekke! Altijd aangepast aan het moment en de situatie tijdens jullie feestavond.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Willen jullie een feest met een thema of een kleurenthema? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om van jullie 40 jarig huwelijk een uniek feest te maken! Kijk dan eens bij onze themafeesten voor meer informatie.