EVENT

Event met Live Muziek & DJ  

Toen wij in 1993 begonnen met het aanbieden van ons entertainment heette een event nog een evenement, maar de opzet is precies hetzelfde: het aanbieden van een programma voor een groep mensen met een zelfde interesse of achtergrond. En daar hoort natuurlijk een stukje muziek bij…. Per jaar verzorgen wij meer dan 100 events voor bedrijven, overheidsinstellingen of verenigingen. Gemeenten, provincies, grote en kleine bedrijven, bekende sportclubs vinden het prettig als ze vooraf weten waar ze aan toe zijn. Alles gaat in overleg en achteraf zijn er geen verrassingen! Wij verzorgen compleet verzorgd entertainment met de combinatie van een dj met live muziek. Deze formule brengt een allround repertoire met muziek voor alle aanwezigen van jullie Event waarbij ook gekozen kan worden voor een Engels-, Duits- of zelf Franstalige presentatie. Ook de muziek kan een internationaal karakter omdat wij graag zorgen voor een feest der herkenning voor jullie gasten!

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij een evenement

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij een evenement

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers. De dj draait nummers die passen bij de sfeer van het evenement en heeft alle genres in huis. Natuurlijk kunnen de gasten ook hun favoriete nummer aanvragen bij de dj.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een event met Live Muziek, DJ en entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een geslaagd event te creëren. Een event organiseren met een thema, kleurenthema of een bepaalde sfeer? We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.