TIMEMACHINE

Compleet verzorgd TIMEMACHINE Themafeest met live muziek & DJ  

Het themafeest waar alle muziekstijlen voorbijkomen. Dus muziek voor jong en oud! Rock & Roll uit de sixties, discoknallers uit de seventies, het stevigere werk uit de jaren tachtig, foute nummers uit de nineties en de beste dance nummers uit de zero’s. Een feest der herkenning voor jong en oud met een hoog meezing en swing gehalte en doldwaze verkleedpartijen. Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie voor jullie Timemachine feest, dat bij uitstek geschikt is voor bedrijfsfeesten of personeelsavonden. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen themafeesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Timemachine 

Onze zanger/entertainer zingt LIVE muziek uit de sixties, seventies, eighties, nineties en de zero’s voor jong en ouder die passen bij de sfeer. Maak een muzikale reis door de tijd met dit tijdloze themafeest! Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Timemachine

De DJ draait de lekkerste hits uit alle decennia vanaf de sixties tot heden en wisselt af met de zanger en samen presenteren zij de Timemachine Quiz vol muziekvragen. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen bij de dj. Ons themafeest Timemachine is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

TIMEMACHINE

Wil je een Timamachine Themafeest met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!