PUBQUIZ

Compleet verzorgde PUBQUIZ met live muziek & DJ  

Niets zo leuk als een feest met interactie en muziek! Wij spelen een doldwaze pub-quiz met teams die strijden om de eeuwige roem. Vragen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, het nieuws, muziek, entertainment, natuur, milieu etc. Een ideale manier om op een gezonde manier competitief bezig te zijn met collega’s, vrienden, buren of de familie.   De Pubquiz is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles goed geregeld! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Pubquiz

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende nummers die passen bij de sfeer van het feest en de quiz. De muzikant loopt tussen de gasten door en brengt live muziek voor jong en ouder.

Als quizmaster moedigt hij de teams aan en zorgt voor de LIVE muziek tijdens de beroemde muziekronde.

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Pubquiz

De DJ zorgt voor ontspannen afwisseling tussen de strijd! De DJ & zanger verzorgen een avondvullend programma met een gezellige pubquiz, live muziek, live DJ, entertainment en passende decoratie. De DJ wisselt af met de zanger/entertainer zonder storend volumeverschil of hinderlijke pauzes.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

PUBQUIZ

Wil je een PUBQUIZ met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!