GOED FOUT FEEST

Compleet verzorgde FOUT FEEST met live muziek & DJ

Een fouter feest dan dit kan niet! Goed foute live muziek, een foute dj, een foute zanger, foute kleding en decoratie. Foute hoeden, een foute blouse, een fout kapsel of foute laarzen, leef je uit op je meest foute outfit want bij dit feest mag het allemaal! Wij brengen de  meest foute hits en natuurlijk kan iedereen zijn/haar foute favoriet aanvragen bij de zanger of de dj, want; hoe fouter, hoe beter! Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht & decoratie voor jullie Foute Feest. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen foute themafeesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Foute Feest

Onze foute zanger/entertainer zingt LIVE de foutste muziek. Heerlijk foute disco nummers, foute Hollandse hits van Jan Smit of Nick & Simon en de beste foute hits van The Vengaboys en The Village People passeren de revue! Live muziek met gitaar of alleen zang, altijd live en GOED FOUT!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Foute Feest

De DJ draait nummers uit de Foute TOP 100, One Day Flies & Guilty Pleasures en wisselt af met de zanger/entertainer. Samen presenteren zij een vrijblijvende FOUTE QUIZ met fantastisch foute prijzen!

Ons FOUTE FEEST is een feest vol foute muziek, interactie & entertainment.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.

Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

GOED FOUT FEEST

Wil je een Goed Fout Feest met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!