TJOEN VAN TOEN

Compleet verzorgde TJOEN VAN TOEN feestavond met live muziek & DJ  

De Tjoen van Toen is een hilarisch programma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega’s, familie of vrienden. Jullie kennis van muziek – in de breedste zin van het woord – zal worden getest. Hollandse hits, 70’s en 80’s discoklassiekers, film hits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten, tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen…. De Tjoen van Toen is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de TJOEN VAN TOEN feestavond

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende muziek voor jong en ouder. De muzikant kent de beste hits van vroeger tot de laatste knallers van nu. Disco, rock, meezingers. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de TJOEN VAN TOEN feestavond

De DJ van Nu zorgt voor een ontspannen afwisseling tussen de strijd! De DJ wordt afgewisseld door de zanger/entertainer die muziek speelt die past in de sfeer van het feest en de strijd van het spel! Samen met de zanger en DJ maken jullie een onvergetelijke reis door de tijd!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

TJOEN VAN TOEN

Wil je de TJOEN VAN TOEN feestavond met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!