BACK TO THE 80's & 90's

Compleet verzorgde 80’s/90’s party met live muziek & DJ  

Live muziek met een dj is de perfecte combinatie voor een 80’s-90’s party! Wat er in de jaren ’80 en ’90 gebeurde op muzikaal gebied is zo divers, dat dit niet alleen met live muziek gebracht kan worden. Natuurlijk was er de rock & grunge muziek, maar de gabber muziek kwam toch echt wel uit een elektronisch kastje en is veelmeer een ding voor de dj. Onze decoratie met levensgrote Rubik Cubes en vlaggen van de Spice Girls en de Backstreet Boys zorgen voor het juiste gevoel van toen. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen Back To The 80’s & 90’s feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de 80’s & 90’s Party

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende muziek voor jong en ouder uit de jaren tachtig en jaren negentig. Disco, rock, lekkere dansnummers en natuurlijk de bekende meezingers.

Nederlands- en Engelstalige hits uit de jaren ’80 en ’90 worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de 80’s & 90’s Party

De Macarena, Rainbow in the Sky, I wanna be a Hippie en De meeste dromen zijn bedrog: De DJ draait feestmuziek voor jong en ouder en wisselt af met de zanger/entertainer. De DJ en de zanger presenteren samen de interactieve 80’s-90’s quiz. Onze eighties & nineties party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.

Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is.

Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

BACK TO THE 80's & 90's

Wil je een 80’s/90’s party met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten.