APRÈS SKI PARTY

Compleet verzorgde APRÈS SKi PARTY met live muziek & DJ  

Zonder zanger en dj geen après-ski feest! Wij verzorgen non-stop de muziek en het entertainment voor jullie Après-ski feest. Voor de mannen is de lederhose verplicht en de dames hebben vast ook nog wel een witte blouse in de kast liggen. Onze decoratie zorgt voor de juiste sfeer op de piste. Héééééééé………….. Biertje! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen après-skifeesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Après Ski Party

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende muziek voor jong en ouder, meezingers en feestnummers, Nederlands- en Engelstalig en natuurlijk in het Duits. Anton aus Tirol, Hey Babe e.v.a. après-ski hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Après Ski Party

De DJ draait feestmuziek voor jong en ouder en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete hit aanvragen. De DJ en de zanger presenteren samen het overbekende spelletje Spijkerslaan. Onze Après-ski party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

APRÈS SKI PARTY

Wil je een APRÈS SKI met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!