OKTOBERFEST

Compleet verzorgd Oktoberfest met live muziek & DJ  


Een combinatie tussen een Beierse Avond, Après Ski Party en een Schlagerfestival; zo kunnen we deze oktoberfest avond eigenlijk het beste omschrijven, maar ja, dat werd zo’n lange titel….
Allemaal gekkigheid uit ons buurland met een dikke knipoog.

Ons Oktoberfest is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het Oktoberfest

Onze zanger/entertainer loopt tussen de gasten door en zingt LIVE bekende Schlagers, Skihits en andere Duitse, Engelse en Hollandse meezingers. Natuurlijk kan iedereen ook een verzoekje doen!

Alle hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Het Oktoberfest met Feestgarantie!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Oktoberfest

De Oktoberfest DJ wisselt af met de zanger/entertainer en draait alles om jullie op de tafels te krijgen.

Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen bij de dj. Ons oktoberfest is een avondvullend programma zonder pauzes en hinderlijke volumeverschillen tussen Live & DJ.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

OKTOBERFEST

Wil je een Oktoberfest met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken.

Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!