SEVENTIES NIGHTFEVER

Compleet verzorgde Seventies Nightfever Feestavond met live muziek & DJ  

Back to the 70’s met onze Seventies Nightfever: het 70’s themafeest met live muziek & dj! In een volledig verzorgd programma met geluid, licht & decoratie is er non-stop muziek en entertainment voor jullie 70’s feest. Trek je plateauzolen en wijde pijpen maar aan want we gaan dansen! Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen seventies feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de 70’s feestavond

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende muziek uit de seventies. De muzikant loopt tussen de gasten door en brengt de beste dans- en feestnummers uit het disco en soul tijdperk. Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd Seventies verantwoord en LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de 70’s feestavond

De DJ draait disco, soul & danceclassics en wisselt af met de zanger/entertainer.
De DJ en de zanger presenteren samen de interactive seventies quiz met als hoofdprijs een authentieke spiegelbol!

Onze Seventies Nightfever is een dansfeest vol muziek, interactie & entertainment.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

SEVENTIES NIGHTFEVER

Wil je een jaren 70 feestavond met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!