KONINGSDAG

Koningsdag met live muziek & DJ  

Koning Willem Alexander heeft laten blijken dat hij een Koning is voor heel Nederland en dat heel Nederland feest moet vieren op 27 april. Daar heeft hij groot gelijk in en wij dragen graag ons steentje bij met ons “oranje” entertainment. We zullen het Nederlandse lied niet schuwen en willen maar één ding bereiken dat iedereen luidkeels meebrult met de meezingers van Hazes en Meeuwis. De Koningsdag is een feest voor jong en oud en daarbij hoort muziek voor jong en oud. De combinatie met live muziek en een dj zorgt ervoor dat niets onmogelijk is. Onze live artiest zweept de menigte op en wisselt af met de dj die naadloos aansluit op de muziek van de zanger/gitarist. Geen lied te gek, geen polonaise te lang en geen plaats te ver. Koningsdag is voor iedereen en het maakt ons niet uit of we naar Groningen gaan of Maastricht, al onze prijzen zijn immers inclusief reiskosten. Naast de Koningsdag zelf zijn wij ook steeds vaker te vinden op de zogenaamde Koningsnachten. Dat zijn van die avonden waar bierhappen het wint van koekhappen….

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht word.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<200 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

met Koningsdag

Onze zanger/entertainer zingt LIVE muziek voor jong en ouder, meezingers en feestnummers.

De beste hits van Nederlandse bodem maar ook top 40, disco, dance, rock & roll, allemaal komen ze voorbij! De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment.
Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

met Koningsdag

De dj draait feestmuziek en wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes tijdens koningsdag. Top 40, dance classics, Nederpop, feestnummers en cafékrakers, alles is mogelijk! Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

HEEL HOLLAND FEEST

Wil je een Koningsdag geheel in Hollandse stijl vieren? Kijk eens bij ons Heel Holland Feest themafeest! Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!