GELUID & LICHT

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017).

Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij feesten

Onze zanger/entertainer zingt LIVE muziek voor jong en ouder, meezingers en feestnummers, Nederlands- en Engelstalig. De zanger weet precies de juiste snaar te raken voor een ouderwets gezellige avond. Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij feesten

De DJ draait feestmuziek voor jong en ouder en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits en kent alle muziekstijlen. Top 40, disco, dance, Nederpop, classics, soul, rock of rock & roll, alles is mogelijk!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een feest of event met Live Muziek, DJ en entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een geslaagd feest te maken. Een feest organiseren met een thema, kleurenthema of een bepaalde sfeer? We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.