DORPSFEEST

Dorpsfeest, buurtfeest, straatfeest of tentfeest met live muziek & DJ  

Zoveel plaatsten, zoveel feesten! Al meer dan 15 jaar zijn wij een graag geziene gast op dorpsfeesten, plein- en tentfeesten. Maar ook organisatoren van buurtfeesten en straatfeesten hebben al vele malen een beroep op onze formule van live muziek met dj gedaan. Natuurlijk komt dat niet in de laatste plaats omdat wij live entertainment brengen voor jong en oud. Met de live muziek zetten we een gemoedelijke sfeer neer en de dj zorgt weer net voor de nummers die live muzikant niet live kan brengen. Je favoriete nummer aanvragen bij de dj is natuurlijk ook de manier om jouw nummer aan iedereen te laten horen! Vooraf bespreken we jullie wensen en nemen we door welk geluid en licht we nodig hebben voor jullie feestlocatie. Natuurlijk vinden wij het prima als jullie gebruik maken van onze microfoon voor de bekendmaking van een eventuele verloting of andere feestelijke mededelingen. Entertainment is ons werk en wij werken op alle dagen van de week en ook op zon- en feestdagen! Middag- of avondprogramma’s of een combinatie zijn ons niet vreemd en we doen ons werk met plezier. We weten dat jullie enorm veel energie steken in de voorbereidingen en adviseren jullie graag op het gebied van geluid, licht en een eventueel thema voor de feestavond of feestweek

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij het dorpsfeest

Onze zanger/entertainer zingt LIVE muziek voor jong en ouder, meezingers en feestnummers, Nederlands- en Engelstalig. De zanger weet precies de juiste snaar te raken voor een ouderwets gezellige avond. Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij het Dorpsfeest

De DJ draait feestmuziek voor jong en ouder en wisselt af met de zanger/entertainer. Natuurlijk mag iedereen ook zijn/haar favoriete nummer aanvragen. De DJ gebruikt de beste apparatuur van Pioneer en is altijd up-to-date met de meest actuele hits. Top 40, disco, dance, Nederpop, meezingen met je quilty pleasure, alles is mogelijk!
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een dorpsfeest, buurtfeest, straatfeest, tentfeest of een ander feest met live muziek & dj organiseren? Doe eens gek en boek één van onze themafeesten of organiseer een pubquiz! We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek, dj en entertainment volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.