JUBILEUM

Compleet verzorgd JUBILEUM feest met live muziek & DJ  

10 jaar bij de zaak? Uw bedrijf bestaat 25 jaar? Dat is een jubileum met een reden voor een feest! Een feest voor het personeel, klanten, familie? Dat zijn veel verschillende muzieksmaken bij elkaar…Met ons entertainment met live muziek en dj is er muziek voor iedereen. Volume & repertoire worden aangepast aan de sfeer. In elk geval staat de muziek nooit te hard en zijn de nummers altijd herkenbaar. Ons entertainment voor uw jubileumfeest is volledig verzorgd met geluid, licht & decoratie. Wist u dat een Jubileumfeest op het eigen bedrijf (of een plek waar u Arbo technisch gezien verantwoordelijk voor bent) WKR-proof is? De Werkkostenregeling bepaalt dat de kosten voor een feest op de eigen locatie niet ten laste komen van uw forfaitaire ruimte (zie ook: http://www.werkkostenregeling-wkr.nl/personeelsfeest-werkkostenregeling/). Jubileumfeest op het bedrijf of bij een feestlocatie? Wij verzorgen het feest voor uw jubileum door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met u door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij een jubileum

Onze live muzikant speelt live gitaar en ontvangt uw gasten tijdens het jubileumfeest op gepaste wijze met mooie liedjes. Hij zingt en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer van het jubileumfeest en wisselt af met de dj.
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij een jubileum

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. De dj draait nummers die passen bij de sfeer van het jubileum en heeft alle genres in huis. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

JUBILEUM

Naast jubileumfeesten voor bedrijven verzorgen wij ook jubileumbruiloften (12,5 jaar/25 jaar getrouwd) en jubileumfeesten voor privé feesten (40 jaar, 50 jaar, 60 jaar). Helemaal uniek wordt uw jubileum natuurlijk met een toepasselijk thema voor de jubilaris. Geen inspiratie, wij zitten vol feest!