Prijzen

Compleet verzorgde Feesten & Events met Live Muziek & DJ

Onze prijzen voor de verzorging van muziek en entertainment op feesten en evenementen zijn altijd inclusief Live Muziek, DJ, Entertainment, een professionele licht- en geluidsinstallatie maar ook inclusief sociale lasten en reiskosten. Alle prijzen zijn gebaseerd op non-stop muziek & entertainment.

Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen feesten en evenementen door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Organiseert u een feest of evenement met meer uren, meer personen of met een leuk idee voor een thema? Neem contact met ons op en wij sturen u een offerte op maat!

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

Live Zanger/Gitarist

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

Allround DJ

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor sprekers of voor een stukje. De dj draait nummers die passen bij de sfeer van het feest of het evenement en heeft alle genres in huis. Natuurlijk kunnen de gasten ook hun favoriete nummer aanvragen bij de dj.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden door ruimte. Hierdoor komt het geluid niet hard vanuit één richting en is het gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.

Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.