FOUTE KERSTPARTY

Foute Kerstparty met live muziek & DJ  

Doe eens gek deze kerst! Willen jullie dit jaar eens niet een standaard kerstfeest met smokings en galajurk? Boek dan onze Foute Kerstparty met live muziek & dj! Deze kerst zet iedereen een foute kerstmuts op en trekt iedereen zijn/haar meest foute gebreide kersttrui aan. Wij zorgen voor de meest foute muziek die jullie je maar kunnen wensen en het wordt eindelijk eens niet zo’n saai feestje waar iedereen maar staat te staren…. Onze foute kerst dj draait foute kerstnummers van Mariah Carey en Wham, maar vergeet ook zeker niet de foute hits uit de nineties. De dj wisselt af met onze live muzikant die zijn feest foute kerstpak heeft aangetrokken. Zijn repertoire voor dit feest is echt fout maar toch zingt iedereen met hem mee. De live muzikant en de dj wisselen met elkaar af zonder pauzes of hinderlijke volumeverschillen. Als klap op de vuurpijl presenteert onze foute kerstzanger de foute kerstquiz waarbij iedereen op vrijwillige basis kan meestrijden om de Foute Kerstboompiek. Wie wil die nou niet winnen?? Kortom, onze Foute Kerstparty is hèt themafeest voor deze kerst waarbij live muziek, dj en interactief entertainment samen zorgen voor het foutste feest van het jaar.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Foute Kerstparty

Onze muzikant speelt live gitaar en ontvangt de gasten tijdens de foute kerstparty met heerlijk foute kerstnummers. Natuurlijk speelt hij ook foute Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en zingt hij live de beste hits uit de foute top 100 en wisselt op het juiste moment af met de dj! Non-stop feest!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Foute Kerstparty

De DJ draait de best foute kersthits en natuurlijk kan iedereen zijn/haar foute kerstnummer aanvragen bij de dj. De foute kersthits worden afgewisseld met top 40, dance classics en lekker foute feestnummers. De dj en de live muziek sluiten naadloos op elkaar en zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

KERSTFEEST

Wilt u deze kerst op sjiek? Dan hebben wij ons themafeest Winter Wonderland! Tijdens het Winter Wonderland themafeest verzorgen wij de muziek, het entertainment en de decoratie voor jullie feestavond. Een winters feest met Live muziek en dj in een sprookjesachtige setting volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Kijk ook eens bij onze andere themafeesten.