Oktoberfest - Themafeest met live muziek & live DJ - Liever Live

OKTOBERFEST

Een combinatie tussen een Beierse Avond, Après Ski Party en een Schlagerfestival; zo kunnen we deze avond eigenlijk het beste omschrijven, maar ja, dat werd zo’n lange titel…. Allemaal gekkigheid uit ons buurland met een dikke knipoog. Ons Oktoberfest is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld!
Goed Fout Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

GOED FOUT FEEST

Een fouter feest dan dit kan niet! Goed foute live muziek, een foute dj, een foute zanger, foute kleding en decoratie. Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht & decoratie voor jullie Foute Feest. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen foute themafeesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.
Back to the 80's & 90's - Live Muziek & Live DJ

BACK TO THE 80's & 90's

Live muziek met een dj is de perfecte combinatie voor een 80’s-90’s party! Wat er in de jaren ’80 en ’90 gebeurde op muzikaal gebied is zo divers, dat dit niet alleen met live muziek gebracht kan worden. Natuurlijk was er de rock & grunge muziek, maar de gabber muziek kwam toch echt wel uit een elektronisch kastje en is veel meer een ding voor de dj. Onze decoratie met levensgrote Rubik Cubes en vlaggen van de Spice Girls en de Backstreet Boys zorgen voor het juiste gevoel van toen.
Après Ski Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

APRÈS-SKI PARTY

Zonder zanger en dj geen après-ski feest! Wij verzorgen non-stop de muziek en het entertainment voor jullie Après-ski feest. Voor de mannen is de lederhose verplicht en de dames hebben vast ook nog wel een witte blouse in de kast liggen. Onze decoratie zorgt voor de juiste sfeer op de piste. Héééééééé………….. Biertje!
Heel Holland Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

HEEL HOLLAND FEEST

De ultieme Hollandse Feestavond met zanger, dj en interactief entertainment. Met de juiste muziek & Hollandse Hits zorgen wij voor een oer Hollands feest! De DJ draait Hollandse Hits die passen bij de sfeer van het feest en wisselt af met de zanger/entertainer. De DJ en de zanger presenteren samen de “Ik hou van Holland Quiz” met echte Hollandse prijzen. Heel Holland Feest is een themafeest vol muziek, interactie & entertainment.
Flower Power Party - met live muziek & live Dj - Liever Live

FLOWER POWER PARTY

Compleet verzorgde Flower Power Party met live muziek & DJ! Ga terug naar het Flower Power tijdperk met ons Hippie Feest met Live muziek & dj. Trek je bloemetjes jurk en plateauzolen maar weer aan en geniet van geniet van de Flower Power muziek! Onze decoratie en muziek zorgen voor het ware hippie gevoel. Don’t worry, be HIPPIE!
Tropical Times Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

TROPICAL TIMES

Het ideale feest met live muziek & dj voor in de zomer en de winter. Onze decoratie met palmbomen en surfboards zorgt voor het ware tropische eiland gevoel. Salsa & Merengue en andere tropische klanken komen uit de speakers van de dj.  De DJ wisselt af met de zanger/entertainer en samen presenteren zij de tropische kennisquiz. Onze Beach Party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Seventies Nightfever Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

SEVENTIES NIGHTFEVER

Back to the 70’s met onze Seventies Nightfever: het 70’s themafeest met live muziek & dj! In een volledig verzorgd programma met geluid, licht & decoratie is er non-stop muziek en entertainment voor jullie 70’s feest. Trek je plateauzolen en wijde pijpen maar aan want we gaan dansen! Dans- en feestnummers uit het disco en soul tijdperk van de live dj of Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd Seventies verantwoord en LIVE!
Pubquiz - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

PUBQUIZ

Niets zo leuk als een feest met interactie en muziek! Wij spelen een doldwaze pub-quiz met teams die strijden om de eeuwige roem. Vragen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, het nieuws, muziek, entertainment, natuur, milieu etc. Een ideale manier om op een gezonde manier competitief bezig te zijn met collega’s, vrienden, buren of de familie. De Pubquiz is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles goed geregeld!
Tjoen van Toen - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

TJOEN VAN TOEN

De Tjoen van Toen is een hilarisch programma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan! Jullie kennis van muziek – in de breedste zin van het woord – zal worden getest. Hollandse hits, 70’s en 80’s discoklassiekers, film hits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten, tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen….
Timemachine - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

TIME MACHINE

Het themafeest waar alle muziekstijlen voorbijkomen. Dus muziek voor jong en oud! Rock & Roll uit de 60’s, discoknallers uit de 70’s, het stevigere werk uit de 80’s, foute muziek uit de 90’s en de beste nummers uit de 00’s. Een feest der herkenning voor jong en oud met een hoog meezing en swing gehalte en doldwaze verkleedpartijen. Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie voor jullie Timemachine feest, dat bij uitstek geschikt is voor bedrijfsfeesten of personeelsavonden.
Goed Fout Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

FESTIVAL FEEST

Altijd al eens jullie eigen festival willen organiseren? Dit is jullie kans! Wij bieden een compleet entertainmentpakket voor jullie eigen festival. Livemuziek, dj en onze originele festival decoratie maken het helemaal af. Betaalbaar, origineel en entertainment voor jong en oud en gehoorbescherming is niet nodig. Wij zorgen voor een goede spreiding van ons geluid dat niet keihard uit één richting komt. Laten we immers niet vergeten dat het bij de echte festivals gaat om LOVE, PEACE & MUSIC!

Goed Fout Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

IBIZA PARTY

Dansen tot de zon weer op gaat. Dat is in elk geval één van de redenen om jullie eigen Ibiza feest te organiseren. Willen jullie een kleurrijk feest in Ibiza hippie stijl of de white edition? Bij ons kan het allemaal! Wij hebben de juiste muziek en originele decoratie om ervoor te zorgen dat jullie Ibiza feest een succes wordt. Livemuziek wordt afgewisseld met muziek van onze dj en wordt afgewisseld op de juiste momenten zonder hinderlijke pauzes. Al jullie muzikale wensen worden vooraf besproken.

Weekendquiz - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

WEEKENDQUIZ

Humor en entertainment met live muziek en dj zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een volledig verzorgd programma met geluid, licht en decoratie neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis.
Rock around the Clock - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

ROCK AROUND THE CLOCK

Mannen, dit kan niet moeilijk zijn. Vet in je haar en dansen maar! De dames hebben het iets moeilijker met de petticoat-rok, maar de mannen leiden de dans. Elvis, The Beatles, Buddy Holly, Chuck Berry en natuurlijk niet te vergeten Bill Haley, muziek die nooit meer vergeten wordt! Ons Rock & Roll feest is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld!
Happy Halloween Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

HAPPY HALLOWEEN

Het ideale feest met live muziek & dj waar je ongegeneerd kunt dansen zonder dat iemand je herkent! Onze decoratie met grafzerken en doodskisten zorgt voor een Halloween feest waar jullie nog lang van wakker zullen liggen. Thriller & Ghostbusters, maar ook top 40 en Goud van Oud klinken zonder kraak uit de speakers van de dj. De DJ wisselt af met de zanger/entertainer en samen presenteren zij de “mummificeerwedstrijd”.
Winter Wonderland - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

WINTER WONDERLAND

Bij ons themafeest Winter Wonderland met live muziek & dj kun je tijdens het feesten toch het hoofd koel houden. Een sprookjesachtige setting zorgt voor de ultieme beleving van de laatste dagen van het jaar. Onze decoratie zorgt voor het Ware Winter Wonderland gevoel. De DJ draait muziek voor jong en ouder die past bij een winterse avond en wisselt af met de zanger/entertainer. De muziek loopt naadloos in elkaar over en er zijn geen hinderlijke pauzes of volumeverschillen.
Winter Wonderland - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

FOUTE KERSTPARTY

Doe eens gek deze kerst! Willen jullie dit jaar eens niet een standaard kerstfeest met smokings en galajurk? Boek dan onze Foute Kerstparty met live muziek & dj! Deze kerst zet iedereen een foute kerstmuts op en trekt iedereen zijn/haar meest foute gebreide kersttrui aan. Wij zorgen voor de meest foute muziek die jullie je maar kunnen wensen en het wordt eindelijk eens niet zo’n saai feestje waar iedereen maar staat te staren….
Winter Wonderland - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

BURLESQUE

Doe eens gek en organiseer je eigen Burlesque of Moulin Rouge feest want een beetje stout is niet fout! Ga terug naar 1900 en stap in het nachtleven van Parijs! Getooid met veren en hoeden betreden jullie de Moulin Rouge. Vrienden en kennissen zijn onherkenbaar door hun extravagante verschijning. De directeur verschijnt in kostuum met hoed en brengt opzwepende livemuziek. Hij wisselt af met de dj van de Moulin Rouge die de beste hits uit de roerige jaren ’20 en van nu draait.

Oktoberfest - Themafeest met live muziek & live DJ - Liever Live

OKTOBERFEST

Een combinatie tussen een Beierse Avond, Après Ski Party en een Schlagerfestival; zo kunnen we deze avond eigenlijk het beste omschrijven, maar ja, dat werd zo’n lange titel…. Allemaal gekkigheid uit ons buurland met een dikke knipoog. Ons Oktoberfest is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld!

GOED FOUT FEEST

Een fouter feest dan dit kan niet! Goed foute live muziek, een foute dj, een foute zanger, foute kleding en decoratie. Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht & decoratie voor jullie Foute Feest. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen foute themafeesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.
Goed Fout Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Back to the 80's & 90's - Live Muziek & Live DJ

BACK TO THE 80's & 90's

Live muziek met een dj is de perfecte combinatie voor een 80’s-90’s party! Wat er in de jaren ’80 en ’90 gebeurde op muzikaal gebied is zo divers, dat dit niet alleen met live muziek gebracht kan worden. Natuurlijk was er de rock & grunge muziek, maar de gabber muziek kwam toch echt wel uit een elektronisch kastje en is veel meer een ding voor de dj. Onze decoratie met levensgrote Rubik Cubes en vlaggen van de Spice Girls en de Backstreet Boys zorgen voor het juiste gevoel van toen.

HEEL HOLLAND FEEST

De ultieme Hollandse Feestavond met zanger, dj en interactief entertainment. Met de juiste muziek & Hollandse Hits zorgen wij voor een oer Hollands feest! De DJ draait Hollandse Hits die passen bij de sfeer van het feest en wisselt af met de zanger/entertainer. De DJ en de zanger presenteren samen de “Ik hou van Holland Quiz” met echte Hollandse prijzen. Heel Holland Feest is een themafeest vol muziek, interactie & entertainment.
Heel Holland Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Après Ski Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

APRÈS-SKI PARTY

Zonder zanger en dj geen après-ski feest! Wij verzorgen non-stop de muziek en het entertainment voor jullie Après-ski feest. Voor de mannen is de lederhose verplicht en de dames hebben vast ook nog wel een witte blouse in de kast liggen. Onze decoratie zorgt voor de juiste sfeer op de piste. Héééééééé………….. Biertje!

TROPICAL TIMES

Het ideale feest met live muziek & dj voor in de zomer en de winter. Onze decoratie met palmbomen en surfboards zorgt voor het ware tropische eiland gevoel. Salsa & Merengue en andere tropische klanken komen uit de speakers van de dj.  De DJ wisselt af met de zanger/entertainer en samen presenteren zij de tropische kennisquiz. Onze Beach Party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Tropical Times Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Flower Power Party - met live muziek & live Dj - Liever Live

FLOWER POWER PARTY

Compleet verzorgde Flower Power Party met live muziek & DJ! Ga terug naar het Flower Power tijdperk met ons Hippie Feest met Live muziek & dj. Trek je bloemetjes jurk en plateauzolen maar weer aan en geniet van geniet van de Flower Power muziek! Onze decoratie en muziek zorgen voor het ware hippie gevoel. Don’t worry, be HIPPIE!

TIME MACHINE

Het themafeest waar alle muziekstijlen voorbijkomen. Dus muziek voor jong en oud! Rock & Roll uit de 60’s, discoknallers uit de 70’s, het stevigere werk uit de 80’s, foute muziek uit de 90’s en de beste nummers uit de 00’s. Een feest der herkenning voor jong en oud met een hoog meezing en swing gehalte en doldwaze verkleedpartijen. Wij bieden volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie voor jullie Timemachine feest, dat bij uitstek geschikt is voor bedrijfsfeesten of personeelsavonden.
Timemachine - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Seventies Nightfever Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

SEVENTIES NIGHTFEVER

Back to the 70’s met onze Seventies Nightfever: het 70’s themafeest met live muziek & dj! In een volledig verzorgd programma met geluid, licht & decoratie is er non-stop muziek en entertainment voor jullie 70’s feest. Trek je plateauzolen en wijde pijpen maar aan want we gaan dansen! Dans- en feestnummers uit het disco en soul tijdperk van de live dj of Live muziek met gitaar of alleen zang, maar altijd Seventies verantwoord en LIVE!

TJOEN VAN TOEN

De Tjoen van Toen is een hilarisch programma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan! Jullie kennis van muziek – in de breedste zin van het woord – zal worden getest. Hollandse hits, 70’s en 80’s discoklassiekers, film hits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten, tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen….
Tjoen van Toen - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Pubquiz - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

PUBQUIZ

Niets zo leuk als een feest met interactie en muziek! Wij spelen een doldwaze pub-quiz met teams die strijden om de eeuwige roem. Vragen uit alle hoeken van de samenleving: sport, economie, het nieuws, muziek, entertainment, natuur, milieu etc. Een ideale manier om op een gezonde manier competitief bezig te zijn met collega’s, vrienden, buren of de familie. De Pubquiz is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles goed geregeld!

ROCK AROUND THE CLOCK

Mannen, dit kan niet moeilijk zijn. Vet in je haar en dansen maar! De dames hebben het iets moeilijker met de petticoat-rok, maar de mannen leiden de dans. Elvis, The Beatles, Buddy Holly, Chuck Berry en natuurlijk niet te vergeten Bill Haley, muziek die nooit meer vergeten wordt! Ons Rock & Roll feest is volledig verzorgd entertainment met geluid, licht en decoratie, alles geregeld!
Rock around the Clock - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Weekendquiz - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

WEEKENDQUIZ

Humor en entertainment met live muziek en dj zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een volledig verzorgd programma met geluid, licht en decoratie neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis.

FESTIVAL FEEST

Altijd al eens jullie eigen festival willen organiseren? Dit is jullie kans! Wij bieden een compleet entertainmentpakket voor jullie eigen festival. Livemuziek, dj en onze originele festival decoratie maken het helemaal af. Betaalbaar, origineel en entertainment voor jong en oud en gehoorbescherming is niet nodig. Wij zorgen voor een goede spreiding van ons geluid dat niet keihard uit één richting komt. Laten we immers niet vergeten dat het bij de echte festivals gaat om LOVE, PEACE & MUSIC!

Goed Fout Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Goed Fout Feest - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

IBIZA PARTY

Dansen tot de zon weer op gaat. Dat is in elk geval één van de redenen om jullie eigen Ibiza feest te organiseren. Willen jullie een kleurrijk feest in Ibiza hippie stijl of de white edition? Bij ons kan het allemaal! Wij hebben de juiste muziek en originele decoratie om ervoor te zorgen dat jullie Ibiza feest een succes wordt. Livemuziek wordt afgewisseld met muziek van onze dj en wordt afgewisseld op de juiste momenten zonder hinderlijke pauzes. Al jullie muzikale wensen worden vooraf besproken.

HAPPY HALLOWEEN

Het ideale feest met live muziek & dj waar je ongegeneerd kunt dansen zonder dat iemand je herkent! Onze decoratie met grafzerken en doodskisten zorgt voor een Halloween feest waar jullie nog lang van wakker zullen liggen. Thriller & Ghostbusters, maar ook top 40 en Goud van Oud klinken zonder kraak uit de speakers van de dj. De DJ wisselt af met de zanger/entertainer en samen presenteren zij de “mummificeerwedstrijd”.
Happy Halloween Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Winter Wonderland - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

WINTER WONDERLAND

Bij ons themafeest Winter Wonderland met live muziek & dj kun je tijdens het feesten toch het hoofd koel houden. Een sprookjesachtige setting zorgt voor de ultieme beleving van de laatste dagen van het jaar. Onze decoratie zorgt voor het Ware Winter Wonderland gevoel. De DJ draait muziek voor jong en ouder die past bij een winterse avond en wisselt af met de zanger/entertainer. De muziek loopt naadloos in elkaar over en er zijn geen hinderlijke pauzes of volumeverschillen.

FOUTE KERSTPARTY

Doe eens gek deze kerst! Willen jullie dit jaar eens niet een standaard kerstfeest met smokings en galajurk? Boek dan onze Foute Kerstparty met live muziek & dj! Deze kerst zet iedereen een foute kerstmuts op en trekt iedereen zijn/haar meest foute gebreide kersttrui aan. Wij zorgen voor de meest foute muziek die jullie je maar kunnen wensen en het wordt eindelijk eens niet zo’n saai feestje waar iedereen maar staat te staren….
Winter Wonderland - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live
Winter Wonderland - Themafeesten met live muziek & DJ - Liever Live

BURLESQUE

Doe eens gek en organiseer je eigen Burlesque of Moulin Rouge feest want een beetje stout is niet fout! Ga terug naar 1900 en stap in het nachtleven van Parijs! Getooid met veren en hoeden betreden jullie de Moulin Rouge. Vrienden en kennissen zijn onherkenbaar door hun extravagante verschijning. De directeur verschijnt in kostuum met hoed en brengt opzwepende livemuziek. Hij wisselt af met de dj van de Moulin Rouge die de beste hits uit de roerige jaren ’20 en van nu draait.