VERJAARDAGSFEEST

Compleet verzorgd verjaardagsfeest met live muziek & DJ  

Wat is jullie verjaardagsfeest zonder een stukje gezellige muziek? Een feestje voor je 40e verjaardag, zie je Abraham of Sara? Wij verzorgen de muziek voor jullie feest met onze combinatie dj met live muziek. Natuurlijk voert de muzikale voorkeur van de jarige de boventoon, maar natuurlijk kijken we naar alle gasten op jullie feest. Vooraf bespreken we al jullie muzikale wensen en de nummers die niet live kunnen worden gebracht worden gewoon gedraaid door de dj! Kortom, alles is mogelijk: pop, rock, reggae, salsa, Nederlandstalig, disco, country: Jullie keuze, onze muziek. Onze formule met dj en live muziek is origineel en biedt muziek voor iedereen. Onze benadering zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij je mag dansen, kunt praten en wil feesten! Onze muziekkeuze wordt zorgvuldig aangepast aan de sfeer en is nooit overheersend. De dj en de live muziek wisselen elkaar af en er vallen geen pauzes en er zijn geen hinderlijke volumeverschillen.

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij je verjaardagsfeest

Onze live muzikant speelt live gitaar en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers en verzoeknummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant wisselt af met de dj voor de perfecte sfeer op het juiste moment.

Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij je verjaardagsfeest

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes tijdens jullie feest. Top 40, dance classics, feestnummers en cafékrakers, ze komen allemaal voorbij. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers en de gasten kunnen natuurlijk verzoekjes doen.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een verjaardag met live muziek & dj organiseren? Doe eens gek en boek één van onze themafeesten! We hebben 15 verschillende thema’s met live muziek en dj volledig verzorgd met geluid, licht en decoratie. Bekijk onze themafeesten of vraag een offerte aan.