HALLOWEEN

Halloween feest met live muziek & DJ  

Halloween is het ideale feest met live muziek & dj waar je ongegeneerd kunt dansen zonder dat iemand je herkent! Kriekende deuren, gekke stemmen en on heilspellende geluiden klinken uit de speakers tijdens dit spannende Feest. Onze decoratie met grafzerken, doodskisten, spinnenwebben & levensgrote spinnen zorgt voor een Halloween feest waar jullie nog lang van wakker zullen liggen…. Kies zelf een eigen feestlocatie want wij verzorgen feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met je door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de feestlocatie en de catering.

Geluid & Licht

Ons entertainment is altijd volledig verzorgd met een professionele geluids- en lichtinstallatie. Wij maken gebruik van D&B geluidsapparatuur, hetzelfde merk dat gebruikt wordt in Tivoli (Utrecht), Paradiso (kleine zaal), bij Pinkpop en sinds kort ook in de Johan Cruijff Arena (2017). Wij plaatsen ons geluid altijd zo dat het goed verspreid wordt en nooit te hard vanuit één punt komt. Verlichting plaatsen wij altijd zo dat de dj en de live muzikant verlicht worden.

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Halloween Party

Onze zanger/entertainer zingt LIVE bekende muziek voor jong en ouder die passen bij de sfeer. De muzikant loopt tussen de gasten door en wisselt af met de DJ. Samen presenteren zij ook de “mummificeerwedstrijd”. Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Halloween Party

Thriller & Ghostbusters, maar ook top 40 en Goud van Oud klinken zonder kraak uit de speakers van de dj. Natuurlijk mag iedereen zijn/haar favoriete Hit aanvragen bij de dj! Onze Halloween party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

THEMAFEEST

Wil je een Halloween Feestavond met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken. Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!