RECEPTIE

Compleet verzorgde RECEPTIE met live muziek & DJ  

Een jaarvergadering? Afscheid van een gewaardeerde collega? Een nieuwe directeur? Een receptie met een hapje en een drankje en wij zorgen voor passende muziek. Met ons entertainment met live muziek en dj is er muziek voor iedereen. Volume & repertoire worden aangepast aan de sfeer. De muziek staat nooit te hard en zijn de nummers altijd herkenbaar. Ons entertainment voor uw receptie is volledig verzorgd met geluid, licht & decoratie. Wist u dat een receptie op het eigen bedrijf (of een plek waar u Arbo technisch gezien verantwoordelijk voor bent) WKR-proof is? De Werkkostenregeling bepaalt dat de kosten voor een feest op de eigen locatie niet ten laste komen van uw forfaitaire ruimte (zie ook: http://www.werkkostenregeling-wkr.nl/personeelsfeest-werkkostenregeling/). Wij verzorgen feesten door heel Nederland en in het buitenland. Vooraf nemen wij de wensen met u door en zorgen wij voor een optimale samenwerking met de catering.

€995

3 uur Livemuziek & DJ

<100 personen

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

bij de Receptie

Onze live muzikant speelt live gitaar en ontvangt de gasten op uw receptie op gepaste wijze met mooie liedjes. Hij zingt en speelt Engels-, Frans- en Nederlandstalige nummers voor jong en ouder die passen bij de sfeer van de receptie en wisselt af met de dj.
Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de Receptie

De dj wisselt af met de live muziek zonder hinderlijke volume verschillen en pauzes. Er is altijd een microfoon beschikbaar voor stukjes of sprekers. De dj draait nummers die passen bij de sfeer van de receptie en heeft alle genres in huis. Natuurlijk kunnen de gasten ook hun favoriete nummer aanvragen bij de dj.
Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

RECEPTIE

Een andere receptie organiseren?

Naast recepties voor bedrijven verzorgen wij ook recepties voor particulieren en verenigingen. Bij een bruiloft of bijvoorbeeld bij een ledenvergadering. Onze feesten zijn altijd volledig verzorgd met geluid & licht en live muziek met een dj!