IBIZA PARTY

Compleet verzorgde Ibiza Party met livemuziek & DJ  

Dansen tot de zon weer op gaat. Dat is in elk geval één van de redenen om jullie eigen Ibiza feest te organiseren. Willen jullie een kleurrijk feest in Ibiza hippie stijl of de white edition? Bij ons kan het allemaal! Wij hebben de juiste muziek en originele decoratie om ervoor te zorgen dat jullie Ibiza feest een succes wordt. Live muziek wordt afgewisseld met muziek van onze dj en wordt afgewisseld op de juiste momenten zonder hinderlijke pauzes. Al jullie muzikale wensen worden vooraf besproken. Wij bieden een compleet verzorgd entertainmentpakket zonder zorgen met livemuziek, dj, decoratie, geluid en verlichting. Jullie mogen zelf jullie locatie en catering bepalen. Wij zijn niet verbonden aan een locatie en komen door heel Nederland en ver daarbuiten. Wij hebben inmiddels meer dan 3000 feesten mogen verzorgen en maken altijd duidelijke afspraken met de feestlocatie en de catering om niets aan het toeval over te laten want jullie feest is ons visitekaartje!

€1250

Themafeest Classic

<100 personen

€1500

Themafeest Deluxe

<200 personen

€1750

Themafeest Exclusive

<300 personen

Live Muziek - zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE MUZIEK

de bij de IBIZA PARTY 

Onze zanger/entertainer zingt LIVE de meest zonnige muziek  voor jong en ouder die passen bij de sfeer. Uiteraard gaan alle nummer over zon, zee en strand. Voel je vooral vrij om mee te zingen en te dansen tijdens deze zomeravond op Ibiza!

Nederlands- en Engelstalige hits worden gezongen met of zonder gitaar, maar altijd LIVE!

Live DJ- zanger/gitarist en entertainer met LIve DJ

LIVE DJ

bij de IBIZA PARTY

De DJ draait de zonnigste hits. Van heerlijk relaxte lounge muziek, salsa, latin of merenque tot de beste zonnige knallers van nu. De dj wisselt af met de zanger en samen presenteren zij de Ibiza Quiz. Leun achterover of dans tot de zon ondergaat! 

Onze Ibiza Party is een feest vol muziek, interactie & entertainment.

Professionele geluidsinstallatie - Live muziek, dj, entertainment, decoratie, licht en geluid - liever live

GELUID

Professioneel geluid 

Bij goed geluid kun je alles verstaan en is het geluid niet hinderlijk voor je oren! Wij zorgen voor aangenaam geluid door de geluidsboxen te verspreiden zodat het geluid niet hard vanuit één richting komt. Alle prijzen zijn inclusief een professionele geluidsinstallatie.
Live Shows met passende verlichting - Live Muziek, Live DJ, entertainment, decoratie en licht en geluid - Liever Live

LICHT

Professionele lichtinstallatie 

Wij verlichten de entertainers (dj, musici) en verzorgen licht op het podium (indien aanwezig). De aanwezige verlichting op locatie zorgt voor de zaalverlichting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op elkaar wordt afgestemd is. Alle prijzen zijn inclusief een professionele lichtinstallatie.

IBIZA PARTY

Wil je een IBIZA PARTY met entertainment organiseren? Wij hebben de juiste muziek en decoratie om met jullie ideeën een knalfeest te maken.

Ook zin in een feestje maar met een ander thema? Kijk dan eens bij onze andere themafeesten!